Velkommen til Turm Velkommen til en enestående kollektion af kopier af historiske smykker, med hovedvægten lagt på smykker fra den danske vikingetid, men også bronzealder, jernalder og middelalder er repræsenteret.

De fleste af vores smykker er afstøbt direkte fra det originale fund. Selve formafstøbningen er foretaget enten på Nationalmuseets konserveringsafdeling eller i samarbejde med det museum hvor smykket er udstillet.

Produktion og udvikling står vi selv for. I over 50 år har vort firma været leverandør og producent af smykker i ædelmetal, og i de sidste 15 år har vi været leverandør til den danske museumsverden.

Vort tætte samarbejde med danske museer sikrer, at kopierne er så tro mod de originale fund som muligt, og at museumsbutikkerne i Danmark kan tilbyde en vare som i sin tro kopigengivelse adskiller sig fra andre butikkers udbud af historiske smykker.

Vore smykker forhandles udelukkende gennem danske og udenlandske museer.
Ønsker du at bestille smykker eller få en nærmere præsentation, så send en E-MAIL, hvorefter vi henviser til nærmeste forhandler eller du kan besøge vores forhandlere på nettet ved at klikke på interessante LINKS.


Her kan du gå på opdagelse i et skatkammer fyldt med smykker fra vikingetiden, hold godt øje med disse sider, der er ofte mulighed for nye fund...


© Copyright 2008-2013 Turm 2013 Aps
Alle rettigheder forbeholdes.